Кафедра

краєзнавчо-туристичної роботи, соціальних і гуманітарних наук

31.01.2023 р. керівниця Центру гендерної освіти УІПА, доцентка кафедри краєзнавчо-туристичної роботи, соціальних і гуманітарних наук Кашаба О.Ю. взяла участь у робочій зустрічі, що була організована Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA), з питань координації гуманітарної відповіді на гендерно зумовлене насильство (ГНЗ) у Харківській області. До діалогу долучилися представники Департаменту соціального захисту населення Харківської ОВДА, поліції, освіти, міжнародних та громадських організацій.

У рамках зустрічі обговорювався стан ГЗН у Харківської області: тенденції, доступні послуги, основні актори, прогалини та спільний шлях розвитку. Зокрема висвітлювалися ключові пріоритети національного Саб-кластеру з питань ГЗН на 2023 рік з акцентом на посилання підтримки обласних органів влади у дотриманні найкращих міжнародних практик у сфері запобігання та протидії гендерно зумовленого насильства.

За підсумками зустрічі прийнято рішення розробити конкретні кроки та пропозиції  з питань координації гуманітарної відповіді на ГЗН у Харківській області.

 

Отзывы и пинг пока закрыты.

Комментарии закрыты.